Amomalia Jewellery
Amomalia Jewellery
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Sosiaalinen media

WOIMANI- sormus, hopea

Asennekoru 925 hopeaa. Mikä on salainen voimasi, tai voimasanasi? WOIMANI -asennekoruihin on kätketty voimasana. Sarjan tyylikäs, säädettävä sormus.

82,00  Sis. ALV

Varastossa

WOIMANI -asennekoruihin on piilotettu voimasana. Tässä sormuksessa se on sormuksen kämmenpuolella. Sormus on 925 hopeaa. Sormusta voi pitää toisinpäin myös niin, että teksti näkyy. Sormuksen ulkopinta on patinoitu ja harjattu, sisäpinta on kiiltävä. Sormus on hieman säädettävä.

Sormuksen taakse  punsseloidaan sana, esimerkiksi PRKL, SISU, LOVE tai muun itse haluamasi sanan (max 7 kirjainta).

Sormus on tilaustuote. Tilaustuotteiden valmistusajaksi varataan noin 3 viikkoa toimitusajan lisäksi. Jos tilauksella on kiire, ota meihin yhteyttä info@amomalia.fi.

Tilatessa toimi näin:

1.Tilaa WOIMANI-sormus, hopea.

2. Lähetä sähköpostilla info@amomalia.fi TAI tilauksen lisätietokentässä tieto siitä, minkä sanan haluat sormukseen sekä sormuksesi koko. Jos et tiedä sormuksesi kokoa, mittaa sormesi ympärysmitta mittanauhalla tai narulla siitä kohdasta, mihin sormus asettuu, ja laita saamasi mitta mukaan sähköpostiin.

Hopeiset WOIMANI -korut valmistetaan perinteisin metodein omalla pajallamme. Käsityönä tehdyissä koruissa voi olla pieniä eroja.

Toimitetaan mustassa korurasiassa.

 

menu-circlecross-circle