Amomalia Jewellery
Amomalia Jewellery
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Sosiaalinen media

Jalometallikorujen hoito-ohjeet

Oikein hoidettuna ja säilytettynä jalometallikorut säilyttävät kauneutensa. Korut kannattaa pukea aina viimeiseksi hajuveden, hiuslakan tai muun suihkutettavan kosmetiikan jälkeen, ja ne on suositeltavaa riisua yön ajaksi. Säilytä koruja kuivassa paikassa ja mielellään pehmeässä rasiassa, suojassa kolhuilta.
Koruihin kertyy ajan saatossa iholta rasvaa ja likaa. Voit puhdistaa korusi varovasti miedolla pesuaineliuoksella tai kotikäyttöön tarkoitetulla puhdistusaineella. Huuhtele runsaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla. Hopeakoruihin tulee joka tapauksessa luonnollisesti ajan saatossa tummaa patinaa. Tätä patinaa voi poistaa hellästi hopean puhdistukseen tarkoitetuilla tuotteilla, esimerkiksi kiillotusliinalla. Joissain koruissa patinaa on lisätty jo valmiiksi esimerkiksi korostamaan kuviointia. Jos kiillotat tällaista korua, varo kohtia, joissa patinaa kuuluu olla. Voit toimittaa korusi myös kultasepälle puhdistettavaksi ja tarkastettavaksi.

Nahka- ja teräskorujen hoito-ohjeet

Nahkakorut kannattaa pukea vasta, kun olet lisännyt hajuveden, hiuslakan tai muun suihkutettavan kosmetiikan. Riisuthan korusi yön ajaksi, ja poista ne ennen suihkuun ja saunaan menoa. Korujen nahkaosiin saattaa tulla kolhuista painaumia, joten kannattaa säilyttää koruja kuivassa paikassa kolhuilta suojassa. Säilyttäminen suorassa auringonvalossa ei myöskään ole suositeltavaa mahdollisen värin haalistumisen välttämiseksi.
Korujen teräsosat ovat hyvin kestäviä, eivätkä ne tummu kuten esimerkiksi hopea. Mahdollisen lian voi poistaa teräsosista kostealla liinalla. Nahkaosia ei suositella kasteltavan käpristymisen välttämiseksi, mutta jos ne likaantuvat, voit pyyhkiä niitä varovasti nihkeällä liinalla. Nahka voi päästää kastuessaan väriä, joten ota se huomioon, jos käytät tummia nahkakoruja vaaleiden vaatteiden tai asusteiden kanssa. 
menu-circlecross-circle