Amomalia Jewellery
Amomalia Jewellery
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Sosiaalinen media

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä
Amomalia jewellery (y-tunnus 3148034-2)
Siirtolanraitti 8
90840 Haukipudas

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Anne-Mari Saloranta
info@amomalia.fi

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme Amomalia verkkokaupan asiakkaiden henkilötietojen käsittelystä.  Henkilötietolauseke annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen perusteella.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme verkkokauppamme asiakkaiden henkilötietoja verkkokaupan ja asiakkaan välisen ostosopimuksen täyttämiseksi tilausten ja asiakassuhteiden hoitamista varten. Keräämme ja tallennamme ainoastaan niitä tietoja, jotka ovat välttämättömiä verkkokaupan asiakkuuden hoitamiseksi ja jotka asiakas on itse luovuttanut meille tilauksen yhteydessä. Tällaisia tietoja ovat tilaus-, tunniste- ja yhteystiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, suoramarkkinointiluvat ja -kiellot sekä tilauksen sisältöön, maksutapaan ja toimitukseen liittyvät välttämättömät tiedot. Asiakas hyväksyy henkilötietojensa käytön asettaessaan tilauksen.

Henkilötietojen luovutus

Emme muokkaa tietoja emmekä myy henkilötietoja kolmansille osapuolille. Luovutamme henkilötietoja tilauksen yhteydessä maksupalveluvälittäjälle (Klarna), joka käsittelee henkilötietoja oman tietosuojaselosteensa mukaisesti. Luovutamme henkilötietoja postituksen yhteydessä logistiikkayhtiölle (Posti). Nämä luovutukset ovat välttämättömiä ostosopimuksen täyttämiseksi. Keräämme sivujen kävijätietoja ilman henkilökohtaisia tietoja (Google Analytics).

Henkilötietojen säilytys

Säilytämme kerättyjä henkilötietoja ainoastaan niin kauan ja siinä laajuudessa, kuin on tarpeellista niihin tarkoituksiin, joita varten henkilötiedot on kerätty. Kirjanpitoa varten tarpeellisia tietoja, esimerkiksi kirjanpitotositteita, säilytetään viisi vuotta tilikauden päättymisestä.
Henkilötietoihin on pääsy ainoastaan tehtävänsä vuoksi pääsyyn valtuutetuilla henkilöillä.

Rekisteröidyn oikeudet

Asiakkaalla on oikeus milloin tahansa pyytää henkilötietojensa päivittämistä ja täydentämistä, oikaista tietojaan ja kieltää tietojensa käyttö. Asiakkaalla on myös oikeus pyytää nähtäväkseen, mitä tietoja hänestä on tallennettu. Huomaa, että pyyntö täytyy tehdä kirjallisesti, eikä tietoja luovuteta ilman henkilöllisyyden todistamista. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointitarkoituksia varten.

menu-circlecross-circle