Amomalia Jewellery
Amomalia Jewellery
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Sosiaalinen media

Kuunsilta-korvakorut turkoosilla

Käsityönä valmistetut korvakorut turkoosilla.

125,00  Sis. ALV

Varastossa

Mystinen kuu järven yllä heijastelee valoa veden väreilevälle pinnalle. 925 hopeasta valmistettujen Kuunsilta-korujen designin inspiraatio on kuun muodossa ja sen heijastuksissa niin veden pinnalla kuin syvällä ihmisen mielessä. Korvakorujen leveys on noin 1,1 cm ja koko pituus noin 6,5 cm.

Monet ihmiset sanovat kuun vaiheiden vaikuttavan esimerkiksi uneen tai mielialaan. Täysikuun sanotaan tekevän ihmiset levottomiksi tai energisiksi. Kuu ja kuun eri vaiheet ovat olleet tärkeitä ja huomioon otettavia asioita suomalaisessa kansanperinteessä. Monet entisajan askareet on ajoitettu kuun vaiheiden mukaan.

Näissä korvakoruissa on istutettuna kivenä turkoosi. Turkoosin kauneutta on arvostettu monissa kulttuureissa, ja sille on annettu erilaisia merkityksiä. Turkoosia on esimerkiksi pidetty kivenä, joka suojaa negatiivisilta energioilta. Sen sanotaan olevan myös ystävyyden ja viisauden kivi, ehkä siksi, koska sen uskotaan auttavan kommunikaatiossa.

Valmistetaan käsityönä. Pieniä eroja korujen välillä saattaa esiintyä. Huomaathan, että kivien värit saattavat näkyä ruudulla hieman eri sävyisinä kuin luonnossa. Kivissä voi olla myös luontaista sävyvaihtelua.

Toimitetaan mustassa ECO-korurasiassa.

menu-circlecross-circle