Amomalia Jewellery
Amomalia Jewellery
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Sosiaalinen media

WOIMANI-riipus, tilaus omalla sanalla

Asennekorvikset nahkaa ja kirurginterästä. Mikä on salainen voimasi, tai voimasanasi? WOIMANI -asennekoruihin on ketjujen taakse nahkaan punsseloitu voimasana, joka näkyy vain ketjujen heilahtaessa edestä pois. Lue alempaa, kuinka voit tästä tilata korun omalla sanallasi!

35,00  Sis. ALV

Varastossa

WOIMANI -asennekoruihin on piilotettu voimasana, joka näkyy ketjujen heilahtaessa edestä pois.

Tässä tuotteessa teräsketjujen alle voidaan punsseloida tilauksesta oma voimasanasi! Mikä on salainen supervoimasi? Lentävätkö ärräpäät vai onko se kenties vaikka rakkaus? Voimaa voi olla myös esimerkiksi jollain tietyllä päivämäärällä tai nimellä. Lue huolellisesti alla olevat ohjeet, jotta saisit oman voimakorusi juuri sellaisena, kuin haluat.

TILAUSOHJEET: 

1. Valitse voimasanasi, joka punsseloidaan koruun. Sanan pituus riipuksessa voi olla max 7 kirjainta. Käytössä ovat aakkoset, numerot sekä merkit @ ja &.

2. Tilauksen yhteydessä kirjoita selkeästi haluamasi sana tilauskohdassa lisätietoihin TAI lähetä se tilauksen jälkeen sähköpostitse osoitteeseen info@amomalia.fi. HUOM! Oletuksena musta väri, jos haluat tummansinisellä nahalla, ilmoitathan sen tilauksen yhteydessä!

Korut leikataan, kootaan ja punsseloidaan käsityönä omalla pajallamme. Riipuksen nahkaosan koko on noin 4,5 cm x 1,3 cm (tilaustöissä tarvittaessa max 0,5 cm pidempi). Ketjun pituus on 60 cm, ja ketju on lukoton. Käytetty nahka on n. 2-2,5 mm kasviparkittua naudannahkaa. Nahka on orgaaninen materiaali, jolle on luontaista pinnassa oleva kuvio, joka voi myös hieman vaihdella. Korunosat ja ketjut on valmistettu kirurginteräksestä, joka on yksi vähiten allergiaa aiheuttava korumateriaali, ja sopii yleensä hyvin myös nikkeliallergikoille. Kirurginteräs ei tummu käytössä.

Käsityönä tehdyissä koruissa voi olla pieniä eroja.

Kirjetoimitus 2,90. Tilauksesta valmistettaville WOIMANI-koruille varataan 3 pv valmistusaika normaalin postitusajan lisäksi.

menu-circlecross-circle